lakbima.lk



අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
ඉස්සන් ග්‍රෑම් 100
මාළු කැබැලි ග්‍රෑම් 100
දැල්ලන් ග්‍රෑම් 100
කකුළුවන් මස් ග්‍රෑම් 50
අඹරාගත් ඉඟුරු ග්‍රෑම් 5
ලුණු රසට අනුව
ගම්මිරිස් රසට අනුව
ෆේ‍රෂ් මිල්ක් අඬු කෝප්ප 1/2
මිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1/2
ලූනු කොළ ග්‍රෑම් 10

සාදන ආකාරය
මාළු වර්ග සියල්ල හොඳින් පිලී යන ලෙස සෝදා ‍පොතු කටු ඉවත් කර ගන්න. දැන් කිරි හැර අනෙක් සියලුම කලමනා භාජනයකට දමා වතුර එකතු කර හොඳින් තැම්බෙන්නට හරින්න. තැම්බිගෙන එන විට කිරි එකතු කර උඩින් කොළ සිහින්ව කපා දමා උණුවෙන්ම බිමට ගන්න.

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.