lakbima.lk



අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය -

එළුමස් කටු ග්‍රෑම් 250
හතු ග්‍රෑම් 250
කරපිංචා කිනිත්තක්
සේර දඩු කැබැල්ලක්
ලුණු රසට අනුව
ගම්මිරිස් රසට අනුව
කුඩා ඉඟුරු කැබැල්ලක්
සුදුලූනු බික් දෙකක්
ලොකු ලූනු ග්‍රෑම් 50ක්
බටර් මේස හැඳි 2ක්

සාදන ආකාරය -

එළුමස් කටු සෝදා ගන්න. හතු සෝදා දිය බේරා සිහින්ව ඉරා ගන්න. ලොකු ලූනු සිහින්ව කපා ගන්න. ඉඟුරු, සුදුලූනු, සේර තලා ගන්න. බටර් ටික ළිප තබා රත්වන විට තලාගත් ඉඟුරු, සුදුලූනු, සේර දමා තෙම්පරාදු කරගන්න. මස් කැබැලි එකතු කර තෙම්පරාදු වන්නට හරින්න. කරපිංචා කුඩාවට කපා එකතු කර ගන්න. දැන් වතුර සහ ලුණු එකතු කරන්න. ඉතා හොඳින් තැම්බෙන්නට හරින්න. හොඳින් තැම්බිගෙන එන විට ළිපෙන් බා ගම්මිරිස්, දෙහි යුෂ එකතු කර බිමට ගන්න.
 

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.