lakbima.lk

බතල කට්ලට්



අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
බතල ග්‍රෑම් 150
මාළු ග්‍රෑ. 150
ගම්මිරිස් කුඩු ටිකක්
ලොකුලූනු ගෙඩියක්
කරපිංචා කිනිත්තක්
මිරිස් කුඩු ටිකක්
ලුණු රසට අනුව
බැදගැනීමට තෙල්
පාන් කුඩු ටිකක්
බිත්තරයක්


සාදන ආකාරය
බතල සහ මාළු වෙන වෙනම තම්බා ගන්න. දැන් මාළුවල කටු ඉවත් කර ‍පොඩි කර ගන්න. බතලද තම්බා ‍පොතු ඉවත් කර ‍පොඩිකර ගන්න. දැන් ලූනු, අමුමිරිස්, කරපිංචා සිහින්ව කපා ගන්න. දැන් තෙල් ටිකක් ළිප තබා රත්වන විට ලූනු, අමුමිරිස්, කරපිංචා දමන්න. තෙම්පරාදු වන ඵවිට ලුණු, මිරිස් කුඩු, ගම්මිරිස් කුඩු දමන්න. දැන් එයට තම්බාගත් මාළු සහ බතල දමා හොඳින් මිශ්‍රකර ගන්න. කැමති හැඩයේ බෝල සාදා ගෙන බිත්තර සාරු තවරා පාන් කුඩු මත පෙරලා රන්වන් පාටට බැද ගන්න.

Add comment

ප්‍රතිචාර දැක්වීමේ කොන්දේසි : -
ප්‍රතිචාර දැක්වීමේදී පරුෂ වචන අපහාස කිරීම් ලිපියට අදාල නොවන ප්‍රතිචාර පල කිරීමෙන් වලකින ලෙස කරුණාවෙන් දන්වා සිටිමු.


Security code
Refresh

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.