lakbima.lk

සෝයා සීනි සම්බල්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
සෝයාමීට් 100g
බී ලූනු 500g
කෑලි මිරිස් 25g
අඹරා ගත් ඉගුරු සුදුලූනු තේ හැ`දි දෙකයි
රම්පේ/ කරපිංචා
කුරුදු පොතු කැබැල්ලක්
එනස⁣ල් කරල් 6ක්
කරාඹුනැටි 3ක්
පොල් තෙල් 1/4

සාදන ආකාරය
සෝයා මීට් වංගෙඩියක ආධාරයෙන් හෝ බ්ලෙන්ඩරයක ආධාරයෙන් ඉතා කුඩා කැබලි සිටින සේ කුඩු කරගන්න. ඉන්පසු උණුුවතුරට දම⁣ා පොගවා මිරිකා ගන්න. දැන් හො`දින් රත් වූ තෙලට දමා ගැඹුරු තෙලේ බැද පසෙකින් තබන්න. වෙනම බාජනයකට තෙල් මේස හැදි තුනක් පමණ එක්කොට රත්වන විට ඉගුරු සුදුලූනු රම්පෙ කරපිංචා එක් කරන්න. රන්වන් පාටට එන විට ලියා ගත් බී ලූනු එක් කරන්න. බී ලූණු මැලවෙන විට එයට කුරුද එනසාල් කරාබුනැටි එක් කොට රස අනුව ලූ‍ණුද, සියඹලා ඉස්ම මේස හැදි දෙකක්ද කෑලි මිරිස් එක් කරන්න. හොදින් කලවම් කොට එයට බැදගත් සෝයා එක් කරන්න. අවසානයට සීනි මේස හැ`දි හතරක් එක්කොට හොදින් කලවම් කොට ලිපෙන් බා ගන්න.

Add comment

ප්‍රතිචාර දැක්වීමේ කොන්දේසි : -
ප්‍රතිචාර දැක්වීමේදී පරුෂ වචන අපහාස කිරීම් ලිපියට අදාල නොවන ප්‍රතිචාර පල කිරීමෙන් වලකින ලෙස කරුණාවෙන් දන්වා සිටිමු.


Security code
Refresh

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.