lakbima.lk

ඉඳිආප්ප පිලව්



අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
ඉඳිආප්ප 20 - 25
රතුලූනු අහුරක්
අමුමිරිස් කරල් 2 ක්
ඔලිව් තෙල් මේස හැඳි 2
කැරට් අලයක්
ලීක්ස් දඬු කැබැල්ලක්
ලුණු රසට අනුව

සාදන ආකාරය
ලීක්ස්, කැරට්, රතුලූනු, අමුමිරිස් ඉතාම කුඩා කැබැලි ලෙස කපා ගන්න. ඉඳිආප්ප ටික අතින් තරමක කැබැලි වලට කඩා ගන්න. ඔලිව් තෙල් ටික ළිප තබා රත්වන විට කපාගත් එළවළු සියල්ල දමා තෙම්පරාදු වන්නට හරින්න. තෙම්පරාදු වී ගෙන එන විට කඩාගත් ඉඳිආප්ප දමා කලවම් කර ලුණු, ගම්මිරිස් එකතු කර රස බලන්න. කැමති නම් මෙයට මිරිස් කැබැලිද එකතු කරගත හැකිය.

Add comment

ප්‍රතිචාර දැක්වීමේ කොන්දේසි : -
ප්‍රතිචාර දැක්වීමේදී පරුෂ වචන අපහාස කිරීම් ලිපියට අදාල නොවන ප්‍රතිචාර පල කිරීමෙන් වලකින ලෙස කරුණාවෙන් දන්වා සිටිමු.


Security code
Refresh

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.