lakbima.lk

තෝසේ



අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
පිරිසිදු කරගත් උළුඳු ඇට හුණ්ඩු 1
සම්බා සහල් හුණ්ඩු 2
උළුහාල් තේ හැඳි 1/2
රසට අනුව ලුණු
රතුලූනු ගෙඩි කීපයක්
අබ ඇට තේ හැඳි 1/2
කරපිංචා කිනිත්තක්
අමුමිරිස් කරල් 2ක්
තෙල් ටිකක්

සාදන ආකාරය
සෝදා ගරා ගත් සහල් උළුහාල් සහ උළුදු වෙන වෙනම රැයක් පුරා පෙගෙන්නට දමන්න. දැන් ඒවා වෙනම සිහින් වන්නට අඹරා ගන්න. දැන් මේ වර්ග දෙකම එකට මිශ්‍රකර උකු පදමට අනා අවශ්‍ය  පමණ ලුණු දමා තෙල් ගාගත් රත්වූ තැටියක දමා තෝසේ පුළුස්සා ගන්න.
කැමැති නම් රතුලූනු, කරපිංචා, අමුමිරිස්, සිහින් වන්නට කපා තෙල් ස්වල්පයක් ළිප තබා ඒවා සමග අබ ඇටද තෙම්පරාදු කරගෙන මේ සාදාගත් පිටි මිශ්‍රණයට කලවම් කරගෙන තෝසේ සාදාගත හැකිය. තෙල් අගුණ අයට තෙම්පරාදුවක් නැතිව වුවද රසවත්ව තෝසේ සාදාගත හැකිය.

Add comment

ප්‍රතිචාර දැක්වීමේ කොන්දේසි : -
ප්‍රතිචාර දැක්වීමේදී පරුෂ වචන අපහාස කිරීම් ලිපියට අදාල නොවන ප්‍රතිචාර පල කිරීමෙන් වලකින ලෙස කරුණාවෙන් දන්වා සිටිමු.


Security code
Refresh

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.