lakbima.lk


අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

අග⁣ල් 1x1ට පමණ
කොටු හැඩයට කපාගත්
කොහිල 500g
අඹරාගත් ඉගුරු
සුදුලූනු තේ හැදි 2
ලියා රත් රතුලූනු ගෙඩි දහයක්
පලාගත් අමු මිරිස් කරල් පහක්
තක්කාලි ගෙඩි දෙකක්
රම්පේ/ කරපිංචා
අ`ගලක පමණ සේර කැබැල්ලක්
රස අනුව ලූ‍ණු
බැදපු තුනපහ කුඩු මේස හැදි හතරක්
කහ කුඩු තේ හැදි 1/4
මිරිස් කුඩු මේස හැදි තුනක්
ගම්මිරිස් කුඩු තේ හැන්දක්
කුරුදු පොතු කැබැල්ලක්
එනසාල් කරල් පහක්
දිය කිරි අඩු කෝප්පයක්
මිටි පොල් කිරි අඩු කෝප්පයක්
පොල් තෙල්


සාදන ආකාරය
මුළින්ම තෙල් රත් කොට කොහිල රන්වන් පාටට බැද පසෙකින් තබන්න. වෙනම භාජනයකට තෙල් ස්වල්පයක් දමා රතුලූනු ඉගුරු සුදුලූනු රම්පෙ කරපිංචා එනසාල් දමා රන්වන් පාටවනවිට ඉතිරි සියලූ‍ දෑ දියකිරි සමග එක් කරන්න. කිරි උතුරන විට බැදගත් කොහිල හා උකු කිරි එක් කොට උතුරවා ලිපෙන් බා ගන්න.

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.