lakbima.lk

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය -

ඉස්සන් ග්‍රෑම් 100
දැල්ලන් ග්‍රෑම් 100
කකුළුවන් ග්‍රෑම් 150
මාළු ග්‍රෑම් 150
සේර කඳක්
බටර් මේස හැඳි 2
දෙහි කොළ 3-4ක්
වියළි මිරිස් කරල් 3
සෝයා සෝස් මේස හැඳි 2
ඔයිස්ටර් සෝස් මේස හැඳි 2
ඉඟුරු කැබැල්ලක්
වර්මසිලි නූඩ්ල්ස් ග්‍රෑම් 100
ලුණු රසට අනුව
ගම්මිරිස් රසට අනුව
බැද ගැනීමට තෙල්

සාදන ආකාරය -


මාළු වර්ග සියල්ල හොඳින් පිලී ඉවත්ව යන ලෙස සෝදා කුඩාවට කපා ගන්න. ඉඟුරු, සේර හොඳින් තලා ගන්න. බටර් ටික ළිප තබා රත්වන විට තලාගත් ඉඟුරු සේර දමන්න. කපාගත් මාළු වර්ග දමන්න. දැන් එයට ලුණු, ගම්මිරිස්, සෝයා සෝස්, ඔයිස්ටර් සෝස් දමා ගන්න. හොඳින් තැම්බෙන්නට හරින්න. ළිපෙන් බා දෙහි යුෂ දමන්න.

වර්මසිලි නූඩ්ල්ස් ටික කුඩාවට කපා ගන්න. රත්වූ තෙලට දමා රන්වන් පාටට බැද ගන්න. එය පසෙකින් තබන්න. දැන් වියළි මිරිස් දෙකට තුනට කඩා බැද ගන්න. දැන් සුප් බදුන් ටික පිළියෙල කර සූදානම් කරගන්න. දැන් එහි අඩියට බැදගත් නූඩ්ල්ස් ටිකක් දමන්න.

දැන් සාදාගත් සුප් ටික ටික දමන්න. උඩින් බැදගත් මිරිස් කැබැලි සහ කුඩාවට කඩාගත් දෙහි කොළ දමා පිළිගන්වන්න.

 

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.