lakbima.lk

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
කැරට් අල දෙකක්
බෝංචි කරල් 5ක් පමණ
ළපටි ගෝවා කැබැල්ලක්
රතුලූනු ගෙඩි කීපයක්
සලාද කොළ කීපයක්
දෙහි යුෂ ස්වල්පයක්
ලුණු රසට අනුව
තක්කාලි පේස්ට් අඬු කෝප්ප 1/2
ගම්මිරිස් කුඩු ස්වල්පයක්

සාදන ආකාරය
කැරට්, බෝංචි, ගෝවා උණු වතුරට දමා දිය බේරා ගන්න. දැන් ඒවා කොටු ලෙස කපා ගන්න. දැන් රතුලූනු ද සුද්ද කර සෝදා දෙකට පලා ගන්න. සලාද කොළ අතින් කුඩාවට කඩා ගන්න. දැන් බඳුනක් ගෙන එයට තක්කාලි පේස්ට්, ලුණු, ගම්මිරිස්, දෙහි යුෂ දමා හොඳින් මිශ්‍ර කරගන්න. දැන් ඉතිරි ද්‍රව්‍ය ද දමා හොඳින් මිශ්‍රකර කෑමට ගන්න.

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.