lakbima.lk

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

චපාති රොටී 2ක්

ලොකු ලූනු ගෙඩියකින් 1/2ක් පමණ

අමුමිරිස් කරල් 2 ක්

කරපිංචා කිනිත්තක්

තුනපහ කුඩු ස්වල්පයක්

මිරිස් කුඩු ස්වල්පයක්

තම්බාගත් අර්තාපල් ගෙඩියක්

බටර් ටිකක්

ලුණු ස්වල්පයක්

සාදන ආකාරය

ලූනු ඉතා සිහින්ව කපා ගන්න. අමුමිරිස්, කරපිංචාද ඉතාම සිහින්ව කපා ගන්න. දැන් තම්බාගත් අල ගෙඩිය හොඳින් ‍පොඩි කර ගන්න. බටර් ටිකක් ළිප තබා රත්වන විට ලූනු, අමුමිරිස්, කරපිංචා දමන්න. බැදීගෙන එනවිට ලූනු, තුනපහ, මිරිස් කුඩු දමන්න. දැන් තම්බා ‍පොඩිකරගත් අල ටික දමා කලවම් කරගන්න. දැන් චපාති රොටිය ගෙන එහි මැදට දිග් අතට අල මිශ්‍රණය පුරවා ගන්න. දැන් එය දෙකට නවා තද කරන්න. දැන් බටර් ගා ගත් පෑන් එකක් ළිප තබා රත් කරන්න. සාදාගත් චපාතිය එහි දෙපැත්ත දමා යන්තමට පුළුස්සා ගන්න. කෑලි කපා කෑමට ගන්න.

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.