lakbima.lk

බැදගත් කරපිංචා බත

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
සූදුරු සම්බාකිලෝ 1
එළඟිතෙල් මේස හැඳි 3
සිහින්ව කපාගත්,
ලොකු ලූනු ගෙඩි 3
අඹරාගත් ඉඟුරු සහ සුදුලූනු මේස හැඳි 2
අඟලක පමණ සේර කැබැල්ලක්
රම්පේ කැබැල්ලක්
එන්සාල් කරල් 5ක්
කරාබු නැටි 2ක්
කුරුඳු කැබැල්ලක්
තම්බාගත් ග්‍රීන් පීස් ග්‍රෑම් 200
කොළ පාට කලරිං බිංදු කීපයක්
ගැඹුරු තෙ‍ලේ බැදගත් හොඳින්
මේරූ කරපිංචා කොළ අඬු කෝප්ප 1/2
ගැඹුරු තෙ‍ලේ රටකජු ග්‍රෑම් 100
ලුණු රසට අනුව

සාදන ආකාරය
සහල් ගරා හොඳින් සෝදා දිය බේරාගන්න. එළඟිතෙල් ළිප තබා රත්වන විට ඉඟුරු සුදුලූනු සේර රම්පේ එන්සාල්, කරාබුනැටි, කුරුඳු‍පොතු සහ ලුණු දමා තෙම්පරාදු කරන්න. රන්වන් පාටට ඒමට පෙර සහල් සහ ලුණු එකතු කර වතුර දමන්න. බත උතුරා වතුර හිඳීගෙන එනවිට කොළ පාට කලරිං බිංදු කීපයක් බතේ තැනින් තැනට දමා කලවම් කරන්න. බත පීසු පසු බැදගත් කරපිංචා ග්‍රීන්පීස්, රටකජු කලවම් කර පිළිගන්න.

Add comment

ප්‍රතිචාර දැක්වීමේ කොන්දේසි : -
ප්‍රතිචාර දැක්වීමේදී පරුෂ වචන අපහාස කිරීම් ලිපියට අදාල නොවන ප්‍රතිචාර පල කිරීමෙන් වලකින ලෙස කරුණාවෙන් දන්වා සිටිමු.


Security code
Refresh

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.