lakbima.lk

එළවළු සුප්



අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
කඩල, මුංඇට සහ පරිප්පු වෙන වෙනම අහුරක් බැගින්
කැරට් අලයක්
බෝංචි කරල් 2-3
සූදුරු කුඩු තේ හැඳි 2
කොත්තමල්ලි කුඩු තේ
හැඳි 2
රතුලූනු අහුරක් පමණ
දෙහි යුෂ බිංදු කීපයක්
ලුණු රසට අනුව
ගම්මිරිස් රසට අනුව


සාදන ආකාරය
කඩල, මුංඇට, පරිප්පු වෙන වෙනම හොඳට පෙඟෙන්නට තබන්න. කැරට් බෝංචි කුඩාවට කපා ගන්න. රතුලූනු සුද්දකර සෝදා ගෙඩි පිටින්ම තබා ගන්න. දැන් ‍පොඟවාගත් කඩල, පරිප්පු, මුං ඇට වෙන වෙනම භාජනවල දමා ළිප තබා ඉතාම මෘදුවන තුරු තැම්බෙන්නට හරින්න. ඉන්පසු එක භාජනයකට සියල්ල දමන්න. මෙයට කැරට් බෝංචි එකතු කරන්න. හැන්දෙන්ම තරමක් ‍පොඩි කරන්න. දැන් රතුලූනු, ලුණු, ගම්මිරිස්, සූදුරු, කොත්තමල්ලි එකතු කරන්න. බිමට බෑ පසු දෙහි යුෂ දමා රස බලන්න. මේ ප්‍රමාණ තුන් දෙනෙකුට පමණ සෑහේ. මේ සමග කුඩා පාන් පෙත්තක්, නූඩ්ල්ස් ස්වල්පයක් කෑමට ගත හැකිය.

Add comment

ප්‍රතිචාර දැක්වීමේ කොන්දේසි : -
ප්‍රතිචාර දැක්වීමේදී පරුෂ වචන අපහාස කිරීම් ලිපියට අදාල නොවන ප්‍රතිචාර පල කිරීමෙන් වලකින ලෙස කරුණාවෙන් දන්වා සිටිමු.


Security code
Refresh

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.