lakbima.lk



අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය
කාරල්ලන් ග්‍රෑම් 200
කරපිංචා ඉති 2ක්
සියඹලා බොර මේස හැඳි 1
ලුණු රසට අනුව
ග්‍රෑම් 50 පරිප්පු
ලොකු ලූනු ගෙඩියක්
මාගරින් මේස හැඳි 2
වට්ටක්කා, කැරට්, බෝංචි (කුඩාවට කපාගත් අඬු කෝප්ප 1)
ගම්මිරිස් කුඩු රසට අනුව

සාදන ආකාරය
කාරල්ලන් ටික හොඳින් පිලී යන ලෙස අතුල්ලා සෝදා හරින්න. දැන් පරිප්පු සෝදා දමන්න. එළවළු, ලූනු, තුනපහ සියල්ල දමා කලවම් කරගන්න. දැන් මාගරින් ටික ළිප තබන්න. රත්වන විට සියල්ල දමා යම් තරමක් තෙම්පරාදු කරගන්න. දැන් අවශ්‍ය තරමට වතුර දමා තැම්බෙන්නට හරින්න. හොඳින් තැම්බිමෙන් පසු බිමට බා හැන්දකින් ‍පොඩි කරන්න. නැතිනම් බ්ලෙන්ඩර් කර ගන්න. ඉන්පසු තුනී රෙදි කැබැල්ලකට දමා පෙරා මිරිකා ගන්න. රස්නය මදිනම් නැවත රත්කර ගන්න. කුඩා දරුවන්ට රෝගීන්ට ඉතාම ගුණදායකය.

Page 1 of 18

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

Please publish modules in offcanvas position.