Coss Ear2
lakbima.lk
COSS Ear 1

බැදගත් වම්බටු සහ අළු කෙසෙල් කරිය

Brinj

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

අළු කෙසෙල් ග්‍රෑම් 300 

වම්බටු ග්‍රෑම් 300

අමුමිරිස් කරල් 4යි

රතුලූනු ග්‍රෑම් 100

ගම්මිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1

කහ කුඩු තේ හැඳි 1/2

මිටිකිරි අඬු කෝප්ප 1

සුදුලූනු ග්‍රෑම් 10

කරපිංචා ඉත්තක් 

සීනි තේ හැඳි 1/2

ලුණු රසට අනුව 

තෙල් අවශ්‍ය තරමට 

 

සාදන ආකාරය 

අළුකෙසෙල් ‍පොතු ඉවත් කර අඟල් 2 පමණ දිග සිහින් තීරු ලෙස කපා ගන්න. වම්බටුද එපමණකට දිගු සිහින් තීරු කපා ගන්න. දැන් මේ දෙවර්ගයම රත්වූ ගැඹුරු තෙලට දමා රන්වන් පාටට බැද පසෙකින් තබන්න. දැන් සුදුසු බඳුනක් ගෙන එයට සිහින්ව ලියාගත් රතුලූනු අමුමිරිස් සහ අනෙකුත් තුනපහ වර්ගද සමග මිටිකිරි දමා උතුරවා ගන්න. හොඳින් උතුරන විට බැදගත් වම්බටු සහ අළුකෙසෙල් දමා හොඳින් මිශ්‍ර කර ගන්න. 

 

Add comment

ප්‍රතිචාර දැක්වීමේ කොන්දේසි : -
ප්‍රතිචාර දැක්වීමේදී පරුෂ වචන අපහාස කිරීම් ලිපියට අදාල නොවන ප්‍රතිචාර පල කිරීමෙන් වලකින ලෙස කරුණාවෙන් දන්වා සිටිමු.


Security code
Refresh

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

E-Papers

Please publish modules in offcanvas position.