Coss Ear2
lakbima.lk
COSS Ear 1

පූරි සමග ගත හැකි බාජි හොද්ද

bhaji

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

කඩල ග්‍රෑම් 200

සූදුරු ටිකක් 

කොත්තමල්ලි කුඩු ස්වල්පයක් 

අමුමිරිස් කරල් 2-3ක්

ලොකුලූනු ගෙඩියකින් 1/2 පමණ

කහ කුඩු ස්වල්පයක් 

තක්කාලි ගෙඩි 2ක් 

ලුණු රසට අනුව 

 

සාදන ආකාරය 

කඩල සෝදා හොඳින් මෘදු වන්නට තම්බා ගන්න. දැන් ඉන් අඩක් අතින් හොඳට ‍පොඩිකර ගන්න. දැන් තක්කාලි ගෙඩි දෙකින් එකක් ගෙන එය කුඩාවට කපා වතුර ටිකක් දමා බ්ලෙන්ඩර් කර පේස්ට් එකක් සාදා ගන්න. ඉතිරි තක්කාලි ගෙඩිය කුඩාවට කොටු කපා ගන්න. ලූනු සිහින්ව කපා ගන්න. දැන් තෙල් ටිකක් ළිප  තබා රත්වන විට සූදුරු දමන්න. බැදීගෙන එනවිට ලූනු කැබැලි ටික දමන්න. දැන් කහ කුඩු කොත්තමල්ලි කුඩු, ලූණු, තක්කාලි පේස්ට් එක දමන්න. ‍පොඩිකරගත් කඩල සහ කඩල ඇට ටික ද දමා කලවම් කරගන්න. උකු ගතිය වැඩිනම් වතුර ස්වල්පයක් එකතු කර නටවා ගන්න. දැන් එය දීසියකට දමා ඒ මතට දෙකට පලාගත් අමුමිරිස් සහ කොත්තමල්ලි කොල දමා සරසා 

ගන්න. 

Add comment

ප්‍රතිචාර දැක්වීමේ කොන්දේසි : -
ප්‍රතිචාර දැක්වීමේදී පරුෂ වචන අපහාස කිරීම් ලිපියට අදාල නොවන ප්‍රතිචාර පල කිරීමෙන් වලකින ලෙස කරුණාවෙන් දන්වා සිටිමු.


Security code
Refresh

Lakbima Online

Download Lakbima Mobile App

 
 

 

Get In Touch With Us

E-Papers

Please publish modules in offcanvas position.